X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

V povprečju več kot 3 gole na tekmo v letu 2012 na SB

Trije goli in zabava so bile stalnice na domačih tekmah Real Madrida v letu 2012. Igralci belega baleta so se navadili igrati tekmo za tekmo, kjer dosežejo veliko golov. Na 30, uradnih tekem na Santiago Bernabéu so navijači lahko videli kar 94 golov svojih ljubljencev, kar pomeni, da so varovanci Joseja Mourinha v povprečju dosegli več kot tri gole na tekmo.

V letu 2012 je Real Madrid odigral 20 tekem v španskem prvenstvu na domačem Santiago Bernabeu. Edina tekma na kateri niso zadeli je bila tekma 32. kroga lanske sezone proti Valenciji (0-0). V celoti je kraljevi klub dosegel na teh tekmah 65 golov (3,25 gola na tekmo). Kar zadeva drugih tekmovanj, so beli odigrali še 10 tekem doma in pri tem vedno dosegli vsaj gol. Na treh tekmah Copa del Rey so dosegli 7 golov, na eni tekmi španskega superpokala so zabili 2 gola in na šestih tekmah Lige prvakov še dodatnih 20 golov.

S pravim festivalom golov se je končala tekma proti Espanyolu, 5-01, podoben izid pa je bil še proti Real Sociedadu, Athletic Bilbaou in Deportivo, ko se je tekma končala z rezultatom 5-1. V Ligi prvakov so beli največ golov zadeli na tekmi proti APOEL-u, 5-2 ter tako skoraj dosegli 100 uradnih golov na Santiago Bernabeu v letu 2012.

DOLI NA DOMAČIH URADNIH TEKMAH REAL MADRIDA
La Liga Liga prvakov Copa del Rey Španski superpokal Skupaj
65 (na 20. tekmah) 20 (na 6. tekmah) 7 (na 3. tekmah) 2 (na eni tekmi) 94 (na 30. tekmah)