X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Higuain pripravljen na povratek

Sicer mesec dni kasneje kot je bilo sprva pričakovano, vendar pa je Gonzalo Higuain sedaj pripravljen, da se vrne po poškodbi na igrišča in morda bo svoje prve minute dočakal že to nedeljo na ligaški tekmi proti Real Sociedadu.

Argentinski as je preživel kar 8 tednov na stranskem tiru po poškodbi stegenske mišice, ki jo je staknil na tekmi Lige prvakov proti Borussiji iz Dortmund (tekmo sta kluba igrala 6.11.2012 in se je končala z rezultatom 2-2, op.p.). Do sedaj je Gonzalo Higuain v tej sezoni odigral 15 uradnih tekem, od tega jih je 10 začel v prvi postavi belega baleta. V 889. minutah, ki ga je igral, je skupaj dosegel 8 golov. V La Ligi je tako “El Pipita” odigral 10 tekem, 7 jih je začel v začetni postavi, in pri tem dosegel tudi 7 golov, s čimer je še sedaj, po dveh mesecih odsotnosti, drugi najboljši strelec kraljevega kluba v La Ligi za Ronaldom. Na drugi strani pa je v tej sezoni Lige prvakov odigral tri tekme, vendar pa se v Evropi do sedaj to sezono še ni vpisal med strelce.

Vsekakor je to odlična novica za Real Madrid za začetek leta, da se po dveh mesecih odsotnosti v belo ekipo vrača številka 20. Higuain je imel dober začetek sezone, vendar ga je ustavila poškodba, tako da lahko upamo, da bo začel tam kjer je končal, kajti ekipa potrebuje njegove gole in zdravo konkurenco znotraj ekipe.