X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Casillas petič zapored najboljši vratar na svetu

Iker Casillas je dobil še eno nagrado v svoji izjemni karieri, leto 2013 je začel z enako nagrado, ki jo je osvojil v zadnjih štirih letih. Mednarodna zveza za nogometno zgodovino in statistiko IFFHS ga je še enkrat izbrala za najboljšega vratarja na svetu po glasovanja novinarjev iz vsega sveta. Casillas je premagal vratarja Buffona in Cecha, po zmagi v La Ligi in španskem superpokalu z Real Madridom in osvojitvijo Evropskega prvenstva s Španijo.

Kapetan Madrida je dobil to nagrado največkrat zapored, pred Walterom Zengo (Inter Milan), ki je bil imenovan za najboljšega vratarja na svetu leta 1989, 1990 in 1991. Letos je Casillas dosegel 224 točk, medtem ko jih je Gianluigi Buffon (Juventus) dosegel 128. Češki vratar Chelsea-ja, Petr Cech, je bil tretji z 92 točkami; nemški vratar Manuel Neuer iz Bayern Münchna je bil četrti s 85 točkami; angleški vratar Joe Hart, Manchester City, je bil peti s 26 točkami in španski vratar Victor Valdés, Barcelona, je bil šesti s 15 točkami.