X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Darilo treh kraljev: Marcelo

Real Madrid je dobil zgodnje darilo treh kraljev. Marcelo se je danes prvič vrnil na igrišče, odkar si je 14. oktobra zlomil gleženj na desni nogi in bil potem pet dni kasneje tudi operiran v Amsterdamu. Okrevanje je potekalo do sedaj zelo dobro, saj je Marcelo skrajšal svoj ​​čas okrevanje za približno dva tedna, potem ko je bilo za pričakovati, da bi se vrnil na treninge v sredini januarja.

In po resnici povedano je prestal predhodni test zelo dobro. Sicer se ne bo z njim nič kaj prehitevalo in bo še naprej okreval brez tveganj, vendar pa, če bo šlo okrevanje še naprej v tej smeri, potem bo morda že potoval v Pamplono (12.1.2013), čeprav je bolj verjetno, da se bo dokončno vrnil v ekipo proti Valenciji na Mestalli 20.januarja, če se ne bo vrnil že nekaj dni prej v pokalu, ob predpostavki, da bo Real Madrid napredoval skozi ta krog, ko igra še povratno tekmo proti Celti.

José Mourinho je bil navdušen ob povratku svojega prvega levega bočnega branilca, še posebno sedaj, ko je za Coentraom eden od njegovih najslabših časov, odkar je prišel v Real Madrid. Po drugi strani pa je Portugalec tudi poškodovan, potem ko si je ne tekmi proti Espanyolu natagnil mišico. Zaradi vsega tega bo Mourinho zagotovo sprejel Marcela nazaj z odprtimi rokami.

In čeprav bo brazilski branilec spet igral prej kot je bilo sprva pričakovano, pa je glavni cilj tako Mourinha kot Marcela ta, da bi bil Brazilec nazaj v odlični formi vsaj do prve tekme proti Manchester Unitedu.