X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo je imel proti Celti odlično tekmo, na kateri je dosegel tri zadetke. Napadalec je po tekmi povzel tekmo: “Ekipa je bila odlična. Začeli smo zelo dobro, z zadetkom po treh minutah igre, nato pa smo imeli kontrolo nad celotno tekmo. Dobro smo igrali in cilj je bil zmagati in se uvrstiti v naslednji krog. V drugem polčasu smo začeli zelo udobno, saj smo že vodili z 2-0, vendar pa smo vedeli, da če bodo oni dosegli zadetek, bi bila tekma znova odprta. Po izključitvi smo se dobro odzvali, vendar pa po mojem mnenju, kar je storil Ramos ni bilo za izključitev, saj je bilo nenamerno.”

O svoji formi je napadalec dejal: “Počutim se zelo dobro. Po božičnih počitnicah treniramo zelo dobro in zaradi tega menim, da nam igralcem gre boljše. Želimo tako nadaljevati vse do konca prvenstva. Hočem igrati, ker je to tisto kar rad počnem, in hočem pomagati ekipi, da bomo lahko dosegli svoje cilje v pokalu, v Ligi prvakov in da bi naredili kar se da največ v La Ligi.”

Cristiano Ronaldo je prav tako spregovoril tudi o svojem odnosu z navijači Real Madrida: “Moram se zahvaliti navijačem, ker so z ekipo. Zelo sem vesel glede tega. Ko me ljudje podpirajo se počutim boljše, bolj motiviran in zadovoljen in tudi igram boljše.” Prav tako je opazil tudi kako navijači podpirajo njegove soigralce. “To sem povedal že pred dvema tednoma, sem zelo vesel. Ne samo na lastnem stadionu, ampak tudi na gostovanjih in to me motivira za še boljše delo.” O Mourinho je rekel: “Sam ga poznam in je velik profesionalec. Je glavni in moramo spoštovati njegove odločitve.”

Na koncu je Portugalec pokazal kakšne so njegove ambicije: “Letos moramo še veliko zmagati. Smo še vedno v pokalu in v Ligi prvakov. Gre nam na boljše. Pozivam navijače, da naj spodbujajo ekipo in skupaj bomo osvojili nekaj, ker vse to čutimo na igrišču in to lahko vpliva na nas. Potrebujemo pomoč in ne kritike in da bi vsi držali skupaj.”