X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Aitor Karanka je stopil pred novinarje po tekmi proti Celti v španskem kraljevem pokalu. Pomočnik trenerja Real Madrida je bil pri tem dal vedeti, da je zadovoljen z uvrstitvijo v naslednji krog tekmovanja in je pri tem pohvalil predstavo Cristiana Ronalda, strelca prvih treh zadetkov: “Njegovi zadetki in predstava so tam za vse, da jih vidijo in enako je s predstavo, ki jo je prikazal na prejšnji tekmi. Kar smo videli je več kot dovolj za oceno. Nikoli ni nikakršnih dvomov o Cristianu. V zadnjem času, ko ni zadeval kot običajno, je to občutila tudi ekipa. Sedaj, ko spet zadeva in ko je dosegel več zadetkov, je pridobil na samozavesti, kar je pomembno za preostanek ekipe.”

Aitor Karanka je pohvalil delo Modrića, ki je tokrat proti Celti začel v prvi postavi: “Očitno je, da se pri Lukatu pozna, da ni bil tukaj na pripravah pred sezono skupaj z vsemi drugimi igralci ter da moštvo ne igra dobro. Ko se zgodijo te stvari, igralec ne najde svojega mesta v ekipi ali pa nima samozavesti, vendar pa nismo in ne dvomimo o predstavah, ki nam jih lahko prikaže. Zato smo ga pripeljali in ko prihajamo v končno fazo vemo, kakšen tip igralca je.” Trener je tudi pojasnila situacijo okoli Alonsa, ki je bil zamenjan ob polčasu: “Dobil je udarec v vrat in je zato ostal v slačilnici. Bil je zelo močnih bolečinah in bomo videli kako se bo to razvilo.”

Na vprašanje, ali so bili navijači razdeljeni, je bil jasen: “Trener je dejal, da navijači počnejo to v kar verjamejo. On je odgovoren za delo in pridobitev le najboljšega za Real Madrid. Ker se z njim se zavedaš kaj počne. In če  navijači žvižgajo, je to ker niso zadovoljni. Tukaj smo, da delamo in to je tudi pot, ki smo jo opravili v zadnjih dveh letih in pol.”

Na vprašanje o Mourinhu in njegovi odsotnosti na podelitvi nagrad FIFA je izjavil: “Ni se ga ujelo, saj je povedal, da je moral delati in to je tisto kar je tudi počel. Kasneje je šel pogledat svojega sina in v tem življenju ni nič lepšega, kot biti s svojim sinom po zaključku svojih obveznosti, ki jih je dokončal. Danes smo videli, da je ekipa zmagala tekmo in načina na katerega je zmagala. Popolnoma smo se zavedala kako Celta igra in delo trenerja je, da vse to vidi.” Na vprašanje o odsotnosti nekaterih članov strokovnega štaba na novinarski konferenci pred tekmo proti Celti je zagotovil: “Pred nekaj dnevi ste ploskali politiki kluba, da na novinarske konference hodijo igralci in mislili smo, da je en igralec dovolj, da to pojasni.”

Karanka je pojasnil zakaj je Casillas začel v golu: “To je nekaj o čemer smo govorili vse odkar smo prišli nazaj iz odmora. Casillas je prikazal dobre obrambe, Cristiano je dosegel tri zadetke in to je tisto kar zahtevamo od naših igralcev, da so na najvišji ravni. Delamo, da izberemo 11 igralcev, ki bo dosegli najboljše rezultate.” In ko je bilo govora o tem, ali ima Real Madrid vratarja, ki bo začel v prvi postavi na naslednjih tekmah, je dejal: “Bomo videli ta teden na treningih. Kar hočemo je to, da bi prišli v soboto v Pamplono in da bi pri tem imeli dvome glede začetne postave, ker je vseh 24 članov ekipe 100% pripravljenih. To bo dobro za Real Madrid, saj bomo imeli ekipo na katero se lahko zanesemo in da bo dosegla najboljše rezultate in to je tisto, kar si vsi želimo.”