X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Sergio Ramos

Dobra predstava Sergia Ramosa je bila pozabljena po njegovi sporni izključitvi po prejetju 2 rumenih kartonov. Branilec belega baleta se ni strinjal s sodnikovo odločitvijo, vendar pa tega ni želel analizirati in je poudaril, da je najboljša novica ta, da se je “ekipa uvrstila v naslednji krog in da zmaguje v vseh tekmovanjih.” Prav tako je izpostavil odlično predstavo Cristiana Ronalda. “On je eden najboljših na svetu in si zasluži naklonjenost navijačev in soigralcev.”

Namestnik kapetana pri belem baletu je govoril o izključitvi: “Zapustil sem igrišče ogorčen in nejevoljen, ker smo igrali izločilno tekmo. Ne bom razpravljal o tem kaj se je zgodilo. To ni bilo vredno drugega rumenega kartona, vendar ne bom komentiral. To je tisto zaradi česar so televizije in vsak bo imel svoje mnenje.”

V zvezi s tekmo je Andaluzijski branilec dejal, da je “najboljša novica ta, da se je ekipa uvrstila v naslednji krog in da zmaguje v vseh tekmovanjih.” Sergio Ramos je izpostavil odlično igro, ki jo je prikazal Cristiano Ronaldo, ki ga opisuje kot “srečnega. Je zelo močan in pozitiven ter zelo motiviran. On je eden od najboljših na svetu in si zasluži naklonjenost navijačev in soigralcev.”

Španski reprezentant je razveljavil razpravo o položaju vratarja: “To so tehnične odločitve in mi nismo usposobljeni, da bi jih ocenili. Trener je tako odloči in mi se osredotočamo na igranje.” V zvezi s pričakovanji navijačev Real Madrida glede trenerja in igralcev je pojasnil: “Vsi smo že to doživeli. Mourinho bi moral vedeti, da ima naklonjenost vseh nogometašev.” Sergio Ramos je že osredotočen na prvenstvo in na leto, ki se je začelo z dvema zmagama: “Moramo se osredotočiti na La Ligo. Poskušali bomo zmanjšati razliko do vodilne ekipe. To sicer ni nemogoče in imamo dolžnost, da to storimo.”