X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je stopil pred novinarje po tekmi proti Osasuni. Trener belega baleta je rekel, da so njegovi igralci pokazali pravi odnos: “Všeč mi je bil odnos ekipe, nimam nobene kritike. Veliko igralcev je odlično odigralo, kot sta to naprimer Albiol in Coentrao, ki zaradi poškodbe nista igrala kar nekaj časa in sta kljub temu igrala zelo dobro na zelo zahtevni tekmi. Na splošno se nimam kaj pritoževati nad nikomer. Storili so to kar se je zahtevalo od njih.”

Portugalec je govoril o težavah igranje na stadionu Reyno de Navarra: “Tukaj si ni enostavno ustvariti priložnosti, zaradi sloga igre nasprotnika. Brez ustvarjanja veliko in brez veliko priložnosti, smo si ustvarili dovolj za zadetek.” Na vprašanje o odsotnostih je Mourinho odgovoril: “Nikoli nisem govoril o manjkajočih igralcih. Imamo kar nekaj poškodovanih igralcev že mesec ali dva in nikoli nisem govoril o njih. Prav tako pa imamo igralce, ki so kaznovani in jih zato nisem mogel uporabiti, vendar pa to nikakor ni izgovor.”

Trener Real Madrida je ocenil uspešnost Casillasa na zadnjih tekmah: “Všeč mi je način, kako je Iker odigral tekmo proti Celti. Opravil je tisto kar vratar mora storiti, kar je to, da ekipi prinese točke, čeprav v tem primeru je bil to pokalna tekma. Obranil je strele v trenutkih resnice in pomagal svoji ekipi, da je prebolela te trenutke. Opravil je delo vratarja velike ekipe. Proti Osasuni se je komaj kaj dotaknil žoge, vendar pa lahko rečemo, da je v teh dveh tekmah, da je bila ekipa obrambno dobra in on je bil del obrambne igre ekipe. Prezgodaj je še za reči, ali bo igral proti Valenciji.”

O točkovni razliki med vodilno ekipo in Realom ob koncu prve polovice sezone je dejal: “Pojasnilo se začne pri tekmi prvega kroga in od takrat so se zgodile stvari, o katerih ne želim govoriti. Po tem, ko se je razlika velika, ena ekipa igra brez pritiska, druga pa ima občutek kot da ne more zapolniti vrzeli in je zato motivacija vedno pod vprašanjem.”