X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Carvalho

Ricardo Carvalho je bil v začetni postavi na prvi tekmi četrtfinala Copa del Rey proti Valenciji. CEntralni branilec je po tekmi izpostavil dobro delo v obrambi in ni pozabil na povratno tekmo: “Ta rezultat še ni dokončen. Pomembno je bilo, da nismo prejeli nobenega gola in pomembno bo zadeti na tekmi v Valenciji, da bi bile stvari lažje. Lahko bi dosegli še tretji gol in zato smo zmagali povsem zaslužno. Motivirani smo na vsaki tekmi. Če želimo osvojiti naslov Copa del Rey, potem moramo biti bolj dosledni v La Ligi in to je naš cilj.”

Portugalski igralec Real Madrida je odgovoril na vprašanja o njegovi telesni pripravljenosti ter o delo, ki ga je opravil sodnik: “Sam sem v redu in igram dobro. Treniram vsak dan, da bi ostal v takšni formi. Na zadnjih nekaj tekmah smo končali tekmo z igralcem manj. Na tej tekmi je bil sodnik dober za obe ekipi.”