X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Štirje Realovi igralci na UEFA.com izglasovani v ekipo leta

Odlično Realovo leto 2012, kjer je ekipa osvojila najboljšo Ligo v zgodovini in tudi Španski super pokal, še naprej nagrajujejo s priznanji in nagradami za posamezne igralce ekipe. Tokrat so obiskovalci spletne strani UEFA.com nagradili delo štirih članov madridske zasedbe. Po več kot 5 milijonov glasovih nogometnih navdušencev so bili v Ekipo leta 2012 izglasovani Casillas, Sergio Ramos, Özil in Cristiano Ronaldo.

Ti štirje igralci so bili ključno za klubski uspeh, vsi pa so blesteli tudi v dresih svojih reprezentanc na zadnjem Evropskem prvenstvu. Casillas in Ramos ta dvignila pokal za najboljšo reprezentanco na Poljskem in Ukrajini, medtem ko sta Őzil in Ronaldo vodila Nemčijo in Portugalsko do polfinala tega prvenstva, v katerem je bil Cristiano tudi eden izmed najboljših strelcev s tremi zadetki. Poleg Realovih igralcev v Ekipi leta 2012 mesta zasedajo še branilci Thiago Silva, Lahm in Pique, vezisti Pirlo, Iniesta in Xavi ter Messi v napadu.