X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Higuain dosegel 5 zadetov na Mestalli

Real Madrid je dosegel 3 zaporedne na Mestalli in Gonzalo Higuain je v veliki meri odgovoren za to. Argentinec je dosegel 5 golov na njihovem terenu, in ko je dosegel zadetek je njegova ekipa zmagala. Bil je tudi edini igralec v zgodovini Real Madrida, ki je dosegel hat-trick proti Valencii.

V sezoni 2009/2010 je bil Higuain ključnega pomena pri zmagi proti Valencii v 14. krogu  sezone. Argentinec je povedel Real Madrid v vodstvo dvakrat (54 ‘in 65’), v tekmi, ki jo je odločil Garay z golom v 83. minuti. Naslednje leto je Higuain dosegel hat-trick (30 ‘, 46’ in 52 ‘), za zmago belih z rezultatom 3-6 na Mestalli v 33. krogu sezono, v kateri sta Benzema (22″) in Kaka (38’ in 62 ‘) tudi dosegla zadetke.

Teh pet golov v državnem prvenstvu Higuaina uvršča na drugo mesto z največ doseženimi zadetki Real Madrida na stadionu Valencie in zaostaja samo za legendarnim Alfredom di Stefanom, ki je dosegel 6 golov. Toda Higuain je edini igralec v zgodovini kluba, ki je dosegel hat-trick na gostovanju proti Valencii.

NAJBOLJŠI STRELCI REAL MADRIDA NA GOSTOVANJU PROTI VALENCII
Igralec Goli
Di Stéfano 6
Higuaín 5
Raúl 5
Gento 3
Ronaldo Luiz Nazario 3
Hugo Sánchez 3
Molowny 3
Miguel Muñoz 3
Santillana 3
Zamorano 3
Míchel 3