X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Castilla proti Villarealu začenja drugi del sezone

Torilova ekipa, ki bo gostila prenovljeno »Rumeno Podmornico« pod vodstvom Marcelina na stadionu Alfredo Di Stefano, se bo borila, da prinese svojim navijačem peto domačo zmago(20:00).

Castilla, ki ji sicer ni uspelo zmagati na zadnji tekmi prve polovice sezone proti Gironi, bo odprla drugo polovico s tekmo proti Villarealu(20:00). Start v novo leto bo tako za Bele, ki želijo začeti na najboljši možni način, zaznamoval zelo zanimiv obračun .Villareal, ki mu na zadnjih štirih tekmah ni uspelo zmagati, prihaja v tekmo osvežen z novo močjo in sicer na trenerskem položaju, ki ga je zdaj prevzel Marcelino.

To bo za Castillo dvaindvajseti krog Lige Adelante, Torilova ekipa pa bo začela drugo polovico sezone s ciljem, da naredi serijo dobrih rezultatov, ki bi jo pomaknili po lestvici navzgor. Lepa nogometna predstava in dobri občutki, ki so bili prisotni prejšnjo nedeljo proti Gironi, so pokazali pot, ki so si jo Beli začrtali za zadnjih 21 tekem. Da bi to tudi uresničila, mora Castilla, ki je pojačalo svojo obrambo, napredovati tudi v ostalih aspektih, kot je večja učinkovitost v napadu, ki bi jim omogočala osvajanje vseh treh točk na tekmah. »Drugo polovico sezone bomo začeli v svoji najboljši formi in zmago proti Villarealu,« je bil optimističen Mosquera v izjavah pred tekmo. Beli prihajajo v tekmo z naslednjo statistiko na domačem igrišču: štiri zmage, en remi in šest porazov. Vsekakor pa se bodo borili vse do konca, da bi dokazali zakaj so se lani bili vredni uvrstiti nazaj v drugo špansko ligo.

Villareal je eden od najtežjih nasprotnikov v diviziji, vendar so na lestvici šele sedmi s 32-imi točkami, kar je vodilo tudi k zamenjavi njihovega trenerja. So ekipa, ki je zbrala osem zmag, osem remijev in pet porazov, zdaj pa svojo novo obdobje začenjajo z Marcelinom na klopi, ki je po turbolentni prvi polovici sezone zamenjal Julia Vazqueza. Villareal je osvojil le pet točk na zadnjih petih tekmah. Kot gostovanjih imajo težave predvsem v napadu, saj so do zdaj dosegli le osem zadetkov. Njihova igra v napadu sloni predvsem na Uche-ju, ki je njihov najboljši strelec s šestimi zadetki.

Ekipa

Mesto

Točke

T

Z

R

P

Gd

Gp

RM Castilla

16

22

21

6

4

11

35

38

Villarreal

7

32

21

8

8

5

25

19