X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Varane

Raphael Varane je odigral polnih 90 minut ob zmagi v ligi proti Valencii. Francoski branilec je pohvalil, kako je njegova ekipa igrala in pojasnil občutke v slačilnici po rezultatu 0-5: “Ekipa je igrala zelo dobro, prvi polčas je bil spektakularen in smo zadovoljni z zmago. Vedno poskušamo igrati na tak način, vendar stvari ne gredo vedno tako kot si želimo. Danes smo bili zelo dobri in odlični v obrambi“.

Še enkrat, Varane je bil zelo odločen v obrambi in je pomagal, da žoga ni prešla v gol Casillasa. “Pomembna stvar je, da igralci, ki ne morejo igrajo, da tisti, ki igrajo, dajo vse od sebe za ekipo in to po svojih najboljših močeh,” je dejal Francoz, ki je trdno odločen pri nadaljevanju boja za naslov prvaka: “Moramo iti tekmo za tekmo in dati vse od sebe. Liga še ni končana do konca in moramo se boriti“.

Po zmagi je Real Madrid začel s pripravami za četrtfinalno povratno tekmo kraljevega pokala. “Sedaj bomo začeli razmišljati o pokalu in najbolj pomembna stvar je, da pridemo v naslednji krog. Želimo zmagati in iti skozi. Nisem zaskrbljen glede sojenja za sredino tekmo“, je povedala Varane, ki je poudaril, da je dobro vzdušje v ekipi: “vse je dobro v slačilnici, sploh ni nobenih težav“.