X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Marcelo

Real Madrid bo si jutri poskušal zagotoviti mesto med zadnjimi štirimi tekmovalci za naslov Copa de Rey, potem ko bodo beli igrali na Mestalli proti Valenciji. Real si je na prvi tekmi na to Santiago Bernabéu priigral prednost 2-0 in na tej tekmi je prvič po poškodbi zaigral tudi Marcelo. Branilec je za spletno stran bwin analiziral povratno tekmo: “Vedno gremo vsi na igrišče z željo po napredku v vsakem tekmovanju, ki ga igramo. Počutimo se samozavestne, saj smo dobro igrali in upam, da bomo napredovali. Naredili bomo vse kar je v naši moči, da napredujemo. Vemo, da če bomo naredili kakšno napako, lahko izpademo iz tekmovanja, zato je vse prej kot razburljivo.”

Valencia je zmagala prejšnji dve tekmi Copa del Rey, ki so jih netopirji igrali v tej sezoni na Mestalli. “Moramo biti previdni na vse njihove igralce. Valencia je močna in igranje na Mestalli je težko, še zlasti zaradi navijačev. Ni nobenega posebnega igralca na katerega moramo biti pozorni, ampak nas mora skrbeti celotna ekipa,” je povedal o tekmi, ki se bo igrala na Mestalli, ki je poseben kraj za ekipo: “Prepričan sem, da nam bo uspelo domov prinesti dobre spomine, potem kot smo tam osvojili naslov Copa del Rey.”

Marcelo, ki je delal zelo trdo od operacije desnega gležnja v oktobru, je spregovoril o vrnitvi na igrišča proti Valenciji prejšnji konec tedna: “Bil sem zelo vesel, ko sem lahko stopil na igrišče Bernabéua, potem ko sem bil poškodovan. V moji glavi se mi je odvil kratek film in sem bil res zelo navdušen.”