X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Khedira spregovoril pred tekmo z Valencio

Sami Khedira je spregovoril pred novinarji po končanem zadnjem treningom pred povratno četrtfinalno tekmo pokala Copa del Rey. Nemški vezist je govoril o stanju ekipe z mislijo: “Bili smo v slabem položaju, vendar smo se pogovarjali o tem in smo videli vse, kar je šlo narobe. Smo trdo delali in smo na pravi poti. Gremo v pravi smeri in prepričan sem, da je to smer, ki nam bo dala v prihodnosti rezultate. Igramo zelo dobro in smo napredovali“. Na vprašanje o tekmi proti Valencii je Khedira odgovoril:” Rezultat je ugoden za nas, vendar ni nič zagotovljeno. Moramo igrati na gol, ker je pomembno. Moramo iti na zmago in za to moramo igrati napadalno“.

Khedira je odigral dobre predstave v zadnjih nekaj tekmah. V zvezi z njegovo formo je dejal: “Počutim se dobro in to želim pokazati. Pomembno za mene je, da mi trener daje podporo. Res je, da sem v dobri formi in vam lahko povem. Ekipa je dobra in vsi smo srečni“. Khedira je tudi spregovoril o razvrstitvi Real Madrida v treh tekmovanjih: “Jasno je, da bomo poskušali narediti najboljše, kar lahko v La Ligi, in res je tudi, da želimo Ligo prvakov, to je zelo pomembno, kot tudi Copa. Vsi pokali so pomembni“.