X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real je opravil zadnji trening pred potjo v Valencijo

Mourinho je za povratno tekmo četrtfinala Cope del Rey vpoklical vse igralce prve ekipe, ki so na voljo, poleg pa tudi igralca Realove akademije Mejiasa.

Real Madrid je končal njihov zadnji trening na Valdebebasu pred tekmo z Valelncio, ki jih na povratni tekmi četrtfinala Cope del Rey čaka jutri (21:30). Jose Mouriho je za tretjo zaporedno tekmo proti ekipi iz Mestalle vpoklical vse igralce prve ekipe, ki so bili razpoložljivi na zadnjem treningu, kot tudi vratarja Real Madrid Castille Mejiasa. Pepe še vedno okreva po poškodbi.

Na treningu, ki je bil opravljen na igrišču v Realovem nogometnem mestu, so bili igralci razdeljeni v tri skupine. V prvi skupini so bili igralci v polju, ki so sobotno tekmo proti Valenciji začeli v prvi postavi. Arbeloa, Albiol, Varane, Coentrao, Khedira, Xabi Alonso, Di Maria, Ozil, Ronaldo in Higuain so opravili raztezne vaje in tek z Ruiom Fario.

Vratarji Belih so bili v drugi skupini. Casillas, Adan, Jesus in Tomas Mejias so trenirali pod budnim očesom trenerja vratarjev SilvinaLoura. Opravili so fizične vaje in vaje z žogo. Preostali igralci polja so sestavljali tretjo skupino in so trening začeli z intenzivnim ogrevanjem, nato so opravili vaje za hitrost. Zato, da bi ujel delo in napredek vseh igralcev, se je .Jose Mourinho premikal iz ene skupine v drugo na igriščih 1 in 2 na Valdebebasu.