X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ronaldo najboljši strelec zadnjih treh sezon v pokalu

Cristiano Ronaldo tekmo za tekmo  prikazuje nenasitno lakoto po zadetkih, kar ga postavlja med najboljše strelce v zgodovini Madrida. Pokal Copa del Rey ni nobena izjema in 14 golov, ki jih je dosegel v zadnjih treh sezonah, ga postavljajo kot najboljšega strelca tega tekmovanja v tem obdobju. Portugalski napadalec je pred Barceloninim Messijem (13) in njegovim moštvenim kolegom Benzemajem (11).

V sezoni 2010/11, Mourinhovo prvo sezono, je Real Madrid osvojil svojo 18. lovoriko Copa del Rey. Cristiano Ronaldo je bil najboljši strelec s sedmimi zadetki, vključno z edinim golov v finalu. V lanski sezoni so beli dosegli četrtfinale in Ronaldo je dosegel drugo nove 3 zadetke. In v tej sezoni, kjer z Madridom napreduje iz kroga v krog, je Ronaldo spet najboljši strelec (4).

Skupno je dosegel 14 golov, s čimer je na vrhu seznama strelcev v Copa del Rey v zadnjih treh sezonah. Njegov partner v napadu, Karim Benzema, je tretji na lestvici strelcev z 11 zadetki, zaostaja le za Cristianom in Messijem, kateri je dosegel 13 zadetkov. Seznam strelcev nadaljujejo Negredo (8), Pedro (8) in Ruben Castro (7).

VODILNI STRELCI ZADNJIH TREH SEZON V COPA DEL REY
Igralec Goli Odigranih tekem
Cristiano Ronaldo 14 16
Messi 13 16
Benzema 11 17
Negredo 8 13
Pedro 8 14
Rubén Castro 7 11