X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Mourihno uporabil največ igralcev v pokalu

José Mourinho je večkrat poudaril, kako pomembno je uporabiti celotno ekipo in se samozavestno lotil sezone. V Copa del Rey je uporabil to prakso, v tekmovanju, v katerem je že uporabil 26 igralcev. Vsi igralci iz prve ekipe, razen Jesusa, in igralci druge ekipe José Rodríguez, Cheryshev in Alex Fernández so imeli svoje priložnosti v petih tekmah, ki jih je Real Madrid odigral v tem tekmovanju. Sevilla, s 25 igralci, in Betis, Atlético ter Barcelona, z 24 igralci, so naslednji na seznamu ekip, ki so uporabljali večino igralcev.

Real Madrid so veliki favoriti za uvrstitev skozi četrtfinale pokala Copa del Rey, potem ko so premagali Valencia z 2-0 na prvi tekmi. Beli so pred tem izločili Celto in Alcoyano. Skupaj so odigrali na petih tekmah in Mourinho je uporabil 26 igralcev, 23 iz prve ekipe in 3 igralce iz mladinskega moštva. Zadnji igralec, ki se znašel na seznamu je bil Marcelo, ki je igral v prvem polčasu proti Valencii. Carvalho je odigral največ minut v pokalu(450), medtem ko so Modrić, Varane, Essien in Özil igrali več kot 300 minut.

UPORABLJENI IGRALCI V POKALU COPA DEL REY
Moštvo Število igralcev
Real Madrid 26
Sevilla 25
Betis 24
Atlético 24
Barcelona 24
Valencia 23