X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid še vedno nepremagan doma

Palacio de los Deportes še naprej pritiska. Enaka spodbuda, ki zagotavlja Real Madridu kot domači ekipa, se spremeni v psihično mučenje in tremo za gostujoče igralce. Ekipa Pabla Lasa je po prvih 19ih tekmah edina ekipa v ligi Endesa, ki je neporažena doma. Ekipa belih ima devet zmag v Palacio od 18ih zmag, ki jih imajo do sedaj.

Belo moštvo je uničila vse upe v prah Unicaji, Mad-Croc Fuenlabradi, Caji Laboral, Uxue Bilbao, Zaragozi CAI, Valencii Basket, Fiatc Joventutu, Herbalife Gran Canarii in Blancos de Rueda Valladolidu v Palacio de los Deportes. Njihov niz 9-0  jih uvršča med edino neporaženo ekipo tekmovanja. Tisti, ki se najbolj približajo ekipi Lasa so Caja Laboral in Uxue Bilbao, ki so doma dosegli niz 9-1. Na drugi strani je ekipa Lagun Aro, z nizom 2-8. Rekord nepremagljivosti Real Madrida doma ni samo nekaj v tej sezoni. Bela ekipa ima 42 zmag z enim samim porazom v zadnjih treh sezonah, izjemen rekord, ki mu dodajajo nove zmage.

DOMAČE ZMAGE REAL MADRIDA
Tekme Rezultat
Real Madrid-Unicaja  79-64
Real Maddrid-Mad Croc Fuenlabrada  100-74
Real Madrid-Caja Laboral  83-81
Real Madrid-Uxue Bilbao Basket  98-84
Real Madrid-CAI Zaragoza  94-79
Real Madrid-Valencia Basket  87-84
Real Madrid-Fiatc Joventut  88-77
Real Madrid-Herbalife Gran Canaria  90-54
Real Madrid-Blancos de Rueda Valladolid 87-75