X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

CR7 v letu 2013 najboljši strelec največjih evropskih lig

Cristiano Ronaldo je letos dosegel že 10 zadetkov v šestih tekmah, ki jih je odigral v mesecu januarju.

Real Madrid ima odličen začetek v novo koledarsko leto: brez poraza v šestih prvenstvenih in pokalnih tekmah in impresivnih 20 zadetkov. Ronaldo je k tem pozitivnim številkam veliko pripomogel s svojimi predstavami, predvsem pa goli. Portugalski igralec je letos do sedaj zadel že 10 golov, kar ga uvršča na prvo mesto med strelci v najboljših evropskih ligah v letu 2013.

V Angliji so v tem letu do sedaj igrali tekme v prvenstvu, FA pokalu in Ligaškem pokalu. Van Persie(Manchester United), Luis Suarez(Liverpool) in Dempsey(Tottenham) so igralci, ki so dosegli največ zadetkov in sicer vsak po pet v vseh treh naštetih tekmovanjih.V Italiji je argentinski igralec Icardi(Sampdoria) uspel doseči šest golov v prvenstvu in italjanskem pokalu skupaj in drži primat najboljšega strelca te države v tem letu. Sledi mu igralec Napolija Urugvajec Edison Cavani s petimi zadetki.

Ta mesec so bili odigrane tudi tekme francoske lige in pokala. Kar nekaj igralcev je v teh dveh tekmovanjih doseglo tri zadetke: Lavezzi (PSG), Jordan Ayew ter Gignac (Olympique Marseille) in Cvitanich ter Eysseric (Nica). V Nemčiji sta bili odigrani le dve tekmi prvenstva, vsak po tri zadetke pa sta dosegla Mandzukić(Bayern) in Blaszczykowski(Borussia Dortmund).

Cristiano Ronaldo je med Španijo, Anglijo, Italijo, Nemčijo in Francijo igralec, ki je v tem letu dosegel največ zadetkov. V La Ligi je zabil impresivnih sedem golov, tri pa je dodal še v Copi del Rey. Tesno mu sledi Messi(Barcelona), ki je v teh dveh tekmovanjih letos zatresel nasprotno mrežo devetkrat.