X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ronaldo zadel na zadnjih treh pokalnih El Clasicih

Real Madrid in Barcelona se srečujeta že tretje leto zapored v Copa del Rey, po zmagi belih v finalu leta 2011 in četrt-finalu zadnje sezone. Cristiano Ronaldo je bil ključni igralec, ko je dosegel gol v vsaki od teh tekem. Ob upoštevanju vseh tekmovanj, je portugalski napadalec dosegel zadetek na zadnjih šestih Clásikih, in je prvi igralec ki je dosegel ta rezultat. S tem rekordom, bo poskušal nadaljevati v dobri formi na jutrišnji tekmi (21:00, Canal + 1).

To je bil Cristiano Ronaldo, ki je prinesel Real Madridu njegov ​​18. pokalni naslov Copa del Rey, ko je dosegel edini gol v finalu proti Barceloni. Portugalec je dosegel gol z odličnim strelom z glavo, proti Pinto, po podaji Di Marie v podaljšku. Dodaten dokaz njegove forme na Clásikih je prišel v zadnji sezoni v četrtfinalu tega tekmovanja. Dosegel je gol Real Madrida na Santiago Bernabeu  in uspelo mu je tudi zadeti proti Barceloni na povratni tekmi, ko je zadel za prvi gol belih, od skupno dveh golov.

GOLI CRISTIANA PROTI BARCELONA V POKALU COPA DEL REY
Sezona Tekma Streleci Real Madrida
2010/11 (finale) Barcelona 0-1 Real Madrid Cristiano Ronaldo (102′)
2011/12 (četrfinale, 1 tekma) Real Madrid
1-2 Barcelona
Cristiano Ronaldo (11′)
2011/12 (četrtfinale, 2 tekma) Barcelona 2-2 Real Madrid Cristiano Ronaldo (68′) in Benzema (72′)