X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Callejón

José Callejón je stopil pred novinarje na Valdabebasu. Igralec iz akademije Real Madrida je analiziral jutrišnji tekmi proti Granadi, ekipi iz njegovega rojstnega mesta: “To bo zelo težka tekma. Okrepili so se z nekaterimi odličnimi igralci in kot vsaka ekipa, ki igra proti Real Madridu, bodo tudi oni dali 200% od sebe, da bi prišli do zmage. Res potrebujejo točke, vendar pa so samozavestni in želimo, da novih treh točk, da se približamo vodilnim v ligi. Na zadnjih nekaj tekmah smo videli precej boljšo igro Reala in temu bomo še naprej poskušali slediti.”

Igralec Real Madrida je komentiral gesto Mourinho ob koncu zadnjega El Clásica, ko je ploskal vsem igralcem, ko so ti odhajali v slačilnico: “To je pomembno zato, ker je bila zelo dobra tekma in smo videli veliko dobrega nogometa. Svetovni tisk se je strinjal, da je bila odlična tekma med dvema velikima ekipama. Veliko napora smo vložili, saj so oni prvi zadeli. Pot do polfinala je še vedno prosta in mi smo po svojih najboljših močeh delali zato, da je temu tako.” Na področju odnosov med ekipo in trenerjem je bil zelo odkrit: “Vedno bodo spori, vedno bodo tisti, ki bodo poskušali destabilizirati ekipo in pisati, da ne podpiramo trenerja. Mislim, da je Mourinho najboljši trener za ta klub in vedno smo pokazali, da za njim 100 odstotno stojimo.”

O polfinalu Copa del Rey proti Barceloni je imel za povedati: “Videli smo precej boljšo igro Reala v primerjavi s prejšnjimi tekmami. Ni enostavno igrati proti Barceloni, vendar pa bomo dali vse od sebe za uvrstitev v finale na povratni tekmi. 1-1 je dober rezultat iz našega vidika. Polfinale je še vedno odprto in samozavestni pred tekmo na Camp Nouu.”

Kar zadeva Adana in nove okrepitve, Diega Lopeza, je Jose dejal: “Antonio trdo dela in velik izziv je braniti gol Real Madrida. Pokazal je, da ima tisto kar je potrebno za igranje za klub in če bo nadaljeval tako, potem bo vse prišlo k njemu. Z Diegom v golu se nimamo ničesar za bati, saj je dobil veliko izkušenj že v La Ligi in na evropski ravni. Kot Adan in Iker ostaja vseskozi umirjen in njegova ekipa lahko to občuti.”

Callejón je bil tudi poln hvale na račun Varana, za katerim je brezhiben nastop na El Clásicu: “Vse da od sebe na igrišču, kar je za 19-letnega igralca zelo pomembno. Še vedno je mlad in mora dozoreti kot nogometaš, vendar pa je v odlični formi in sedaj dokazuje kako dober centralni branilec je.”

Na vprašanje o Messiju in o incidentu, ki vključujejo Karanko in Arbeloo po tekmi sredi tedna, je bil Callejon jasen: “Videl sem incident z Aitorjem (Karanko op.p), ker sem bil tik za njim. Res je, da mu je nekdo rekel “Mourinhova lutka.” To ni nič nenavadnega, da so ljudje na igrišču vročih glav in da rečejo stvari, ki jih kasneje obžalujejo. Vendar pa, da čakaš eno uro ali eno uro in pol po tekmi enega od mojih soigralcev, da bi se soočil z njim pred njegovo ženo, pa mislim, da je kaplja čez rob. Položaj, ki je nastal z Arbeloo vsekakor ni nekaj v kar bi se sam rad vmešaval. Dobri fantje niso tako dobri, kot pravijo in slabi fantje niso tako slabi, kot se jih prikazuje.”

V odgovoru na vprašanje o fotografiji, ki je bila objavljena natanko pred letom dni, kjer je Mourinho čakal na sodnika ob koncu El Clásica, je Callejón izjavil: “Položaj trenerja je precej drugačen. Sam sem videl samo eno fotografijo in nisem videl, da bi kaj rekel sodniku.” Na koncu pa je v zvezi z rasističnimi izpadi, ki jih je navedel Alves po koncu polfinalne tekme Copa del Rey dejal: “Real Madrid je eden izmed klubov, ki je deležen največ rasističnih žaljivk. Kadar gremo na težkem gostovanju so mnogi igralci deležni rasističnih žaljivk in to je problem, ki ga ni mogoče popolnoma zatreti. To se dogaja v Španiji in to se je zgodilo Boatengu v Italiji in je zelo zaskrbljujoče, zato vsi upam, da se bo vse to nekega dne končalo enkrat za vselej.”