X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Otroci iz Ambata na obisku pri Realu

Člani Real Madrida so po koncu treninga podpisovali avtograme in se fotografirali z 18 otroki iz Ekvadorja.

Skupaj 18 otrok iz športne akademije v Ambato(Ekvador), ki je pod okriljem Fundacije Realmadrid, je obiskalo Realovo Nogometno Mesto, kjer so si lahko ogledali objekte in videli njihove idole čisto od blizu. Po koncu treninga so se igralci belega baleta skupaj z otroci fotografirali in podpisovali njihove drese ter žoge.

Ta obisk je bil del niza družbenih, kulturnih in športnih dogodkov, ki so bili načrtovani v Madridu kot del programa obiskovalcev Fundacije Realmadrid, ki je vključeval tudi obisk Santiaga Bernabeua, na njem spremljanje tekme Real Madrid-Getafe in pa ogled treninga nogometašev na Valdebebasu.

Emundo Velarde, vodja ekvadorske šole, je strnil vtise otrok in se zahvalil Realu za gostoljubje med njihovim obiskom: »Bilo je čudovito osebno spoznati igralce, to je bila nepozabna izkušnja. Otroci so uživali v prav vsem in res smo hvaležni za to kako lepo so ravnali z nami. Celoten obisk je bil spektakularen in nam je tudi pomagal spoznati načine treninga Real Madrida. Po tem obisku smo, če je to sploh mogoče, postali celo še večji pristaši kluba.«