X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Santiago Bernabéu s ‘super’ wi-fi povezavo

 Drugod po svetu gledalci lahko uživajo ob super hitrem wi-fi le na igrišču Sporting Kansas City (MLS) in v novemu domovanju Brookyln Netsov (NBA).

Santiago Bernabéu je pravi evropski elitni stadion, ki se je odločil za razporeditev goste mreže za vzpostavitev wi-fi povezave, ki bo pokrivala 100% stadiona in bo na voljo v prihodnjih mesecih. Real Madrid bo s tem poskušal razširiti spekter uslug, kot so direktni prenosi, statistike tekem ali dostop do interneta, kar bi še izboljšalo doživetje gledalcev.

Zahvaljujoč razporeditvi več kot 500 anten najnovejše tehnologije, bo Santiago Bernabéu nudil popolno kritje brezžične povezave, tako na tribunah, kot v zoni VIP, galerijah, vhodih itd., poleg tega bodo začeli z novo platformo za upravljanje vsebin emitirati HD vsebine na več kot 700 televizijah razporejenih po celotnem stadionu.

Omrežje, ki je na preizkušnji že od začetka sezone, je zaznalo v povprečju več kot 15.000 uporabnikov na tekmo (20% kapacitete), kar skupno znaša več kot 1TB informacij. Na zadnje, bo ‘super’ wi-fi povezava imeli še en pozitiven učinek; zaradi uporabe interneta se bodo osvobodile telefonske linije, kar bo olajšalo klicanje v času tekem nekaj, kar je bilo de sedaj praktično nemogoče.