X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

11 igralec Real Madrida s svojimi reprezentancami

Naslednjo sredo nas čakajo reprezentančne prijateljske tekme, na katerih bo Real Madrid zastopalo 11 igralcev na petih tekmah. Spopad med Francijo in Nemčijo bo imel največ igralcev Real Madrid, potem ko bosta Varane in Benzema igrala proti Khediri in Özilu. Xabi Alonso, sicer sprva vpoklican v špansko izbrano vrsto, bo sedaj izpustil reprezentančno akcijo, potem ko se je na tekmi proti Granadi lažje poškodoval.

Španska reprezentanca bo igrala v Katarju
Arbeloa in Ramos bosta potovala v azijsko državo, da bi odigrala proti Urugvaju na prvi tekmi Španije v letu 2013. Tekmo bo gostil stadion Khalifa v Dohi.

Tekma Stadion Čas
Španija-Urugvaj Stadion Khalifa (Doha) Sreda, 6. februar (19:00)

Modrić proti Južni Koreji
Hrvaška bo odpotovala v London, kjer bo odigrala proti Južni Koreji. Selektor Igor Štimac zaupa v delo vezista Real Madrida pri vodenju reprezentance na igrišču.

Tekma Stadion Čas
Hrvaška-Južna Koreja Craven Cottage (London) Sreda, 6. februar (15:00)

Higuain in Di Maria na Švedskem
Moderen stadion Arena prijateljstva bo gostil spopad med Švedsko in Argentino. Oba igralca Real Madrida sta dosegla zadetek v letu 2013 in upata, da bosta v takšnem slogu nadaljevala tudi s svojo reprezentanco.

Tekma Stadion Čas
Švedska-Argentina Friends Arena (Solna) Sreda, 6. februar (20:30)

Varane bi lahko debitiral za Francijo proti Nemčiji
Branilec Real Madrida je bil vpoklican s strani Deschampsa in če se bo zaigral, bo tako debitiral v članski izbrani vrsti Francije. Na tej tekmo bo nastopilo največ igralcev Real Madrida, saj bo poleg Raphaela igrali še Benzema, Khedira in Özil.

Tekma Stadion Čas
Francija-Nemčija Stade de France (Paríz) Sreda, 6. februar (21:00)

Portugalska s Cristianom Ronaldom in Coentraom
Paulo Bento je vpoklical dva igralca Real Madrida za prijateljsko tekmo proti Ekvadorju v Guimarãesu. Če bo igral, bo to za Cristiana Ronalda že ​​101. tekma v dresu portugalske izbrane vrste.

Tekma Stadion Čas
Portugalska-Ekvador D. Afonso Henriques (Guimarães) Sreda, 6. februar (21:45)