X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Predogled tekme: Castilla-Almeria

Stadion Alfredo Di Stefano bo prizorišče tekme med Castillo in eno izmed najboljši ekip v Ligi Adelante(začetek tekme ob 21:00).

Castilla bo gostila Almerio v 24.krogu druge divizije. Beli so v letu 2013 doma še neporaženi po tem, ko so proti Gironi remizirali brez zadetkov, s 5-0 pa premagali Villareal. Zdaj jim bo nasproti stala Almeria, ki se nahaja na drugem mestu lestvice Lige Adelante in je na gostovanjih najboljša ekipa divizije. Navijači Madrida upajo, da bodo njihovi varovanci uspeli zadržati formo, ki so jo kazali na zadnjih obračunih na domačem stadionu.

Rezervna ekipa Reala se bo vrnila na svoj stadion in poskušala ohraniti pozitivno formo pred domačimi navijači v letu 2013. Madridska ekipa še kako potrebuje zmago, da se na lestvici odlepi od mest, ki vodijo k izpadu. Toril bo zopet imel na voljo Morato, ki je zadel na Miniestadi in tudi na zadnji tekmi na stadionu Alfredo di Stefano proti Villarealu.

Toril je za to tekmo prijavil 18 igralcev, tudi Mateosa in Jeseja, ki sta odslužila svoje kazni zaradi kartonov. Jese, ki je tudi najboljši strelec ekipe, želi osrečiti navijače: »Povrniti moramo zaupanje navijačem z zmago. So zelo pomembni, saj nas spodbujajo skozi celo tekmo.« Alex in Nacho bosta manjkala zaradi kartonov, Pacheco pa zaradi poškodbe.

Almeria je druga na lestvici in je neporažena v zadnjih štirih tekmah. V gosteh igra zelo dobro in so s šestimi zmagami najbolj uspešna ekipa v diviziji izven svojega stadiona. Njihov trener Javi Gracia bo lahko računal na debi Iago-a Falque-ja, enega izmed njegovih zimskih okrepitev. Charles, ki je njihov najboljši strelec z 11 zadetki, je bil prav tako vpoklican v ekipo Almerie za to tekmo.

Ekipa

Točke

Tekme

Z

R

P

+

RM Castilla

25

23

7

4

12

41

41

Almería

42

23

12

6

5

36

24