X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Khedira in Higuain zadela ob zmagi njunih reprezentenc

Argentinec je zadel tretji argentinski gol na tekmi, prav tako pa je bil ključen pri prvem zadetku, saj je streljal v Lustiga, ki je potem žogo poslal v lastno mrežo. Khedira pa je za Nemčijo v tekmi s Francijo dosegel zmagoviti zadetek po podaji Mesuta Özila.

Gonzalo Higuain in Sami Khedira sta dosegla zadetka ob zmagah njunih ekip. Prvi je zadel tretji gol svoje reprezentance proti Švedski in bil ključen faktor za prvega, ko je po njegovem strelu Lustig poslal žogo v lastno mrežo. Nemec pa je na drugi tekmi odločil zmagovalca obračuna med Nemčijo in Francijo po tem, ko je premagal Llorisa po podaji Özila.

Higuain je pripomogel k prvem golu Argentine in zadel tretjega
Higuain, ki je tekmo začel skupaj z Di Mario in bil zamenjan v dodatku drugega dela, je zadel tretji gol svoje ekipe v 23.minuti in bil »kriv« tudi za prvega po tem, ko je v tretji minuti tekme po njegovem strelu Lustig poslal žogo v lastno mrežo. Njegov soigralec pri Realu Angel Di Maria je odigral prvi polčas in podal Agüeru za drugi argentinski zadetek. Belo-modri so si zmago nad Švedsko(1-3) zagotovili po vsega 23.minutah, kolikor so pač potrebovali, da so dosegli vse tri zadetke.

Khedira je odločil dvoboj med igralci Reala

Özil in Khedira sta bila ključna igralca Nemčije za zmago nad Benzemajevo Francijo. V igro sta prišla v začetni enajsterici in ostala na igrišču čez celoten dvoboj. Kombinacija med dvema Realovima igralcema se je končala z drugim in odločujočim zadetkom nemške ekipe, saj je v 74.minuti  zadetek dosegel Khedira po podaji Mesuta Özila. Najprej je na tekmi sicer povedla Francija po zadetku Valbuene le malo pred koncem prvega polčasa, nato pa je izid poravnal Müller v 51.minuti.