X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Prispevek Realovih igralcev njihovim reprezentancam

Modrić je zmagal s Hrvaško(4-0), Ramos in Arbeloa s Španijo(3-1), Higuain in Di Maria z Argentino(2-3), Khedira in Özil pa z Nemčijo proti Benzemajevi Franciji(1-2); Coentrao in Cristiano Ronaldo sta bila v potrugalskem dresu poražena (2-3).

Luka Modrić je bil prvi izmed Realovih igralcev, ki je začel z reprezentančno tekmo. Vezist je bil v prvi postavi Hrvaške proti Južni Koreji, tekma je bila odigrana v Londonu(4-0). Ramos je bil na igrišču celoten obračun Španije proti Urugvaju na stadionu Khalifa v Dohi(3-1), medtem ko Arbeloa ni stopil na zelenico. Higuain in Di Maria, ki sta začela v prvi postavi, sta bila ključna igralca za zmago Argentine nad Švedsko(2-3). Di Maria je asistiral Aguero za drugi zadetek, Higuain pa je zadel tretjega in bil ključen pri prvem, ko je avtogol dosegel Lustig. Benzema je bil na domačem igrišču skupaj s Francijo poražen proti nemški reprezentanci, kjer sta igrala Khedira in Özil(1-2). Sami je zadel odločujoč zadetek po podaji njegova soigralca pri Real Madridu. Coentrao in Ronaldo sta kljub odlični kombinaciji pri drugem zadetku s Portugalsko doživela poraz doma proti Ekvadorju(2-3).

Ramos je odigral celo tekmo ob španski zmagi nad Urugvajem(3-1)
Arbeloa in Ramos sta odpotovala v Katar, kjer sta se s Španijo pomerila z Urugvajem. Sergio Ramos je odigral celoten obračun, medtem ko Alvaro ni stopil na zalenico stadiona Khalifa v Dohi.

Tekma

Stadion

Izid

Španija-Urugvaj

Khalifa Stadium (Doha)

3-1

 Hrvaška je z Modrićem porazila Korejo(4-0)
Luka Modrić je bil v prvi enajsterici Hrvaške na tekmi proti Koreji v Londonu. Vezist Reala je bil zamenjan v 71.minuti, bil pa je eden najboljših igralcev Kockastih v zmagi s 4-0. Podal je za gol Nikica Jelavića, kar je bil tretji hrvaški zadetek.

Tekma

Stadion

Izid

Hrvaška-Južna Koreja

Craven Cottage (London)

4-0

 Higuain in Di Maria ključna na tekmi proti Švedski
Oba sta bila v prvi enajsterici in bila ključna za zmago Argentine nad Švedi(2-3). Di Maria, ki je bil zamenjan ob polčasu, je podal Agueru za drugi gol, Pipita, ki je z igrišča odšel v dodatku drugega polčasa, pa je zadel tretjega in bil veliko pripomogel k prvem, kjer je s strelom zadel Lustiga, ki je potem dosegel avtogol.

Tekma

Stadion

Izid

Švedska-Argentina

Friends Arena (Solna)

2-3

Özil in Khedira premgala Benzemaja v obračuni Francija-Nemčija
To je bila tekma z največ igralci Real Madrida. Khedira je zadel odločujoči gol za zmago Nemčije nad Francijo po podaji Özila. Vsi trije Realovi igralci so bili ves čas na igrišču.

Tekma

Stadion

Izid

Francija-Nemčija

Stade de France (Pariz)

1-2

Portugalska s Cristianom Ronaldom in Coentraom
Paulo Bento je imel na tekmi proti Ekvadorju od začetka na igrišču oba Realova igralca. Cristiano Ronaldo, ki je igral že svojo 101.tekmo za reprezentanco Portugalske in ki je igral do 62.minute, je zadel drugi gol svoje ekipe po odlični podaji Coentraoa, ki je igral celo tekmo.

Tekma

Stadion

Izid

Portugalska-Ekvador

D. Afonso Henriques (Guimarães)

2-3