X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo zadel na zadnjih 4. tekmah na Bernabeu

Cristiano Ronaldo dokazuje svoje strelske sposobnosti na ligaških tekmah na Santiago Bernabéu. Portugalski igralec je tako dosegel zadetek na zadnjih štirih domačih tekmah v španskem prvenstvu, kjer je 7 golov dosegel na vse možne načine: iz prostega strela, enajstmetrovke, iz igre in z glavo. Na teh tekmah so beli zabeležili tri zmage (Atletico Madrid, Real Sociedad in Getafe) in en remi (Espanyol).

Od lanskega 1. decembra naprej je Cristiano Ronaldo dosegel gol na vsaki ligaški tekmi, ki je bila odigrana na Santiago Bernabéu. 1. decembra je bil prav njegov gol iz odlično izvedenega prostega strela ključnega pomena pri zmagi belega baleta nad Atletico Madridom. Na naslednji domači ligaški tekmi proti Espanyolu je Ronaldo dosegel gol iz voleja po predložku Khedire. Še bolj pa je Cristiano izstopal na njegovih zadnjih dveh tekmah, na katerih je skupaj dosegel kar pet golov. Na prvi tekmi proti Real Sociedadu je dosegel dva gola in nato še hat-trick na tekmi proti Getafam, s čimer je prišel tudi že do svojega 100. gola na Santiago Bernabéu v svoji karieri.

Njegov najboljši strelska serija na domačih ligaških tekmah je trajala šest zaporednih tekem, kar mu je do sedaj uspelo že dvakrat. Prvič je bilo to v sezoni 2011/12 in drugič v zaključnih tekmah sezone 2010/11 in uvodnih tekmah sezone 2011/12. V tej sezoni Portugalec v povprečju doseže več kot gol na tekmo, potem ko je dosegel 13 golov na 10. domačih tekmah.

LIGAŠKI GOLI CRISTIANA RONALDA NA BERNABEU V TEJ SEZONA
Krog Tekma Goli
3 Real Madrid 3-0 Granada 2
6 Real Madrid 5-1 Deportivo 3
8 Real Madrid 2-0 Celta 1
14 Real Madrid 2-0 Atlético Madrid 1
16 Real Madrid 2-2 Espanyol 1
18 Real Madrid 4-3 Real Sociedad 2
21 Real Madrid 4-0 Getafe 3