X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Proti Unitedu bo prisotnih več kot 500 novinarjev

220 različnih medijev z vseh koncev sveta bo na stadionu Santiago Bernabeu za tekmo osmine finala Lige prvakov med Realom in Manchester Unitedom.

500 predstavnikov različnih medijev je bilo pooblaščenih za pokrivanje tekme med Realom in Unitedom. Prisotnih bo 105 fotografov in 400 predstavnikov tiskanih medijev. Tako bodo zapolnjene vse kapacitete za novinarje na Realovem stadionu. Večina novinarjev bo prišla iz Evrope, Afrike, ZDA, ZAE, Japonske, Mehike, ARgentine, Brazilije, Indije in Izraela. To je tekma, ki jo resnično noče nihče zamuditi.

Zadnji trening Belih pred tekmo si je ogledalo več kot 100 novinarjev in predstavnikov različnih medijev. Že samo ta podatek kaže na izjemno pomembnost jutrišnje tekme. Jutrišnjo tekmo bo prenašalo 40 televizijskih kanalov in 16 radio postaj. Tudi to je dober obet za najbolj spektakularno tekmo osmine finala letošnje izvedbe Lige prvakov.