X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo doniral 100,000 € Rdečemu križu

Cristiano Ronaldo je pred prvo tekmo osmine finala Lige prvakov proti Manchester Unitedu na Santiago Bernabeu predal ček za 100.000 € mednarodnemu odboru Rdečega križa (ICRC). Ta sredstva bodo šla za fizični rehabilitacijski program za žrtve min v Afganistanu, ki deluje v okviru akcije “Score for the Red Cross”. Portugalec, ki mu je bila dana odgovornost za izbiro donacije, potem ko je bil nogometaš, ki je bil do sedaj največkrat izglasovan (sedemkrat je bil Ronaldo izbran, op.p.) s strani uporabnikov uefa.com v ekipo leta, je predal simbolični ček za 100.000 € Carolini Welch-Ballentine, direktorici za človeške vire v mednarodnem odboru Rdečega križa, poleg tega pa je prispeval še njegov podpisan dres Real Madrida. Oba sta zapustila nato igrišče pred tekmo skupaj s Petrom Gillieronom, članom izvršnega odbora UEFA.

Cristiano Ronaldo, ki so podoben znesek darovali Rdečemu križu že v leta 2008, je ob tem dejal: “Zame je to velika čast, da lahko pomaga drugim in zaradi tega sem zelo vesel.”