X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo trenutno najboljši strelec Lige prvakov

Real Madrid in Manchester United sta odigrala najbolj zanimivo prvo tekmo osmine finala Lige prvakov in po remiju 1-1 bo potnika v naslednji krog tekmovanja odločila šele tekma na Old Traffordu. Cristiano Ronaldo, s spektakularnim strelom z glavo, je bil strelec izenačujočega zadetka, kar je bil že sedmi zadetek napadalca Real Madrida v letošnji sezoni Lige prvakov in s tem je Portugalec tudi najboljši strelec tekmovanja v letošnji sezoni.

Ronaldo je dosegel sedem zadetkov na sedmih tekmah, ki jih je igral v letošnji Ligi prvakov, potem ko je dosegel zadetek proti vsakemu nasprotniku s katerim se je Real Madrid soočil do sedaj. Igralec Real Madrid je s tem na vrhu lestvice najboljših strelcev pred igralcem turškega Galatasaraya, Burak Yilmazom, ki je dosegel 6 zadetkov in ima eno odigrano tekmo manj, nato pa sledijo Oscar (Chelsea že izločen), Messi (Barcelona ima eno tekmo manj), Alan (Braga že izločena) in Lewandowski (Dortmund), ki so vsi dosegli po 5 zadetkov.

NAJBOLJŠI STRELCI LIGE PRVAKOV 2012/13
Igralec Ekipa Št. tekem Goli
Cristiano Ronaldo Real Madrid 7 7
Burak Yilmaz Galatasaray 6 6
Óscar Chelsea 6 5
Messi Barcelona 6 5
Alan Braga 6 5
Lewandowski Dortmund 7 5

Napadalec Real Madrida je dosegel 6 zadetkov v skupinskem delu Lige prvakov, potem ko je dosegel 4 zadetke proti Ajaxu in po enega še proti Dortmundu in Manchester Cityu. Na prvi tekmi sezone v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju je dosegel zmagoviti zadetek proti Manchester Cityju (3-2), v drugi tekmi je dosegel hat-trick v gosteh za zmago proti Ajaxu (1-4). Svojo strelsko serijo je nadaljeval tudi na tretji tekmi, potem ko je zadel na stadionu Signal Iduna Park proti Dortmundu (2-1), svoj šesti zadetek pa je dosegel doma spet proti Ajaxu, ko je načel mrežo gostov za zmago Reala (4-1).