X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Vabilo na redno letno skupščino KNRMS

Prvo leto delovanja društva je naokoli in zato je čas, da pregledamo minulo delo. Vse članice in člane zato vljudno vabimo na prvo redno letno skupščino društva Klub navijačev Real Madrid Slovenija, ki bo v soboto, 2. marca 2013 ob 14.30 uri v dvorani gasilskega doma Ptuj.

Dnevni red:

1. Otvoritev skupščine, ugotovitev sklepčnosti redne skupščine društva

2. Izvolitev delovnega predsedstva in delovnih teles skupščine

3. Sprejem dnevnega reda redne skupščine društva

4. Poročilo predsednika

5. Finančno poročilo

6. Pripombe, predlogi

7. Razno

Udeležba na skupščini je za člane obvezna zaradi sklepčnosti, saj je le ta sklepčna le, če je prisotnih najmanj polovica članov društva. Skupščine se lahko udeležijo člani društva oziroma njihovi zakoniti  zastopniki.

Veselimo se vaše udeležbe, saj verjamemo, da lahko skupaj storimo več ter da več glav snuje boljše rešitve. Z vašimi predlogi, željami in pogledi na delovanje organizacije in zastavljene načrte bomo še boljši, močnejši, uspešnejši in prepoznavnejši.

Po zaključku skupščine si bomo ob 16.00 uri skupaj v prostorih gasilskega doma Ptuj ogledali še ligaški El Clasico ter tako popestrili naše druženje.

Izvršilni odbor Kluba navijačev Real Madrid Slovenija

Zemljevid poti(smer AC Hajdina-Gasilski dom Ptuj):

Prikaži večji zemljevid