X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Morata

Álvaro Morata je opravil večina dela v začetni enajsterici proti Rayo Vallecano in odprl dosegel zadetek na tekmi. Igralec druge ekipe je analiziral tekmo: “So trenutki, ko se te stvari zgodijo, to je življenje in jaz sem vesel, ker smo zmagali. To se je pred kratkim zgodilo tudi Callejonu. Tekma je bila odprta z dvema goloma v prvih minutah. Potem so se zgodile te stvari in jih moramo sprejeti. Vemo, da morajo sodniki slediti kriterijem in to je na njih. Vedno je težko igrati z igralcem manj in Rayo je odigral dobro. So odlična ekipa in jim je zmanjkal zaključek. Borili se bodo za mesta v Evropi “.

Napadalec je govoril o svojem položaju v ekipi: “Zelo sem ponosen, da sem v tej ekipi in igram na tekmah, kot je ta. Učim se in se mi ne mudi. Moram delati korak za korakom “. V zvezi z njegovo osebno predstavo je bil vesel: “Nisem pričakoval, da bom v začetni enajsterici in ko mi je trener povedal, me je zelo razveselil. Začeti tekmo na Bernabeu in doseči svoj prvi gol tukaj je neverjetno.