X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real je v letu 2013 v La Ligi prejel najmanj zadetkov

Real Madrid je prejel pet golov na sedmih tekmah, na štirih od teh je ekipa iz Madrida uspela ohraniti mrežo nedotaknjeno.

Ekipa belega baleta to sezono kaže dobre predstave v obrambi. Kljub poškodbam, ki so pestile Real, še posebej prav na obrambnih položajih, so Beli uspeli ohraniti trdnost v zadnji liniji. Na sedmih tekmah španskega prvenstva, ki so jih odigrali v letu 2013, je Real Madrid prejel le pet zadetkov, kar pomeni, da so ekipa, ki je prejela najmanj golov v prvenstvu v tem koledarskem letu. Še več, kar na štirih tekmah so tudi uspeli ohraniti svojo mrežo nedotaknjeno.

Po 24. krogih prvenstva je Real ena izmed ekip, ki je prejela najmanj zadetkov v La Ligi, saj so jih prejeli namreč le 22. Samo Malaga jih je prejela manj (21), vendar pa so Beli najbolj učinkoviti v obrambi, če pogledamo le letošnje koledarsko leto. V letu 2013 so prejeli 4 zadetke na domačem igrišču, enega pa v gosteh. V tem segmentu Realu sledita Atletico Madrid (6) in Betis (7).

Ekipa, ki jo vodi Jose Mourinho, je začela novo leto z zmago nad Real Sociedadom (4-3), čeprav so imeli izključenega igralca vse od 6. minute tekme. Po treh zaporednih tekmah brez prejetega zadetka proti Osasuni, Valenciji in Getafeju so Beli izgubili proti Granadi z minimalnim izidom (1-0), nato pa zmagali zadnji dve tekmi na Santiagu Bernebu. Real je v teh dveh tekmah prejel le en zadetek in sicer ob visoki zmagi nad Sevillo (4-1), proti Rayu pa je mrežo ohranil nedotaknjeno (2-0).

EKIPE Z NAJMANJ PREJETIMI ZADETKI

V LETU 2013

Ekipa

Prejeti zadetki

Prejeti zadetki na domačem igrišču

Prejeti zadetki na gostovanjih

Real Madrid

5

4

1

Atlético Madrid

6

0

6

Betis

7

1

6

Espanyol

8

4

4

Barcelona

8

2

6

Osasuna

8

1

7