X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Igralci so spregovorili ob odprtju prenovljene trgovine

Na ponovnem odprtju prenovljene trgovine Real Madrida in Adidasa na Santiago Bernabéu je bila močno zastopana prva ekipa Real Madrida. Igralci si izkoristili dogodek, da so spregovorili o trenutnem položaju ekipe in o svojih pričakovanjih v teh ključnih trenutkih sezone. Di Maria je povzel stanje v ekipi z besedami: “Stvari gredo dobro in upamo, da bomo še naprej ostali na tej poti. Vemo, da moramo odigrati odlične tekme v obeh izločilnih krogih, da bi se uvrstili naprej in vemo, da to ne bo enostavno. Mogoče nam bo igranje v gosteh šlo v našo korist, saj ponavadi igramo dobro, ko so stvari obrnejo proti nam. Imeli smo ta teden za delo na najboljši možni način, da se pripravimo na te tekme in upam, da bo vse šlo dobro.”

Kapetan Real Madrida je bil prvi, ki je spregovoril. Iker Casillas je komentiral svoje okrevanje: “Počasi se vračam. Sem že na polovici okrevanja. Še vedno imam mesec dni okrevanja in bom morala še zelo trdo garati in še bolj trpeti, da bi dobil nazaj mobilnosti, ki sem jo imel prej.” Vratar je optimističen: “Občutek je pozitiven. Zdravnik mi je dal najslabši primer vsega, ko mi je diagnosticiral poškodbo in je rekel, da lahko traja okrevanje tri mesece. Toda, ko sem odstranil opornico, mi je rekel, da imam še štiri tedne okrevanja. Sedaj že aktivno delam vaje, da bi dobili nazaj mobilnost in moč v prstih.” Na vprašanje o tem, kako doživlja te tekme, ko jih gleda od zunaj, je Casillas dejal: “Navadiš se, potem ko vse to doživljaš drugače nekaj tekem, vendar pa si ob enem želiš biti bolj prisoten pri potovanjih, treningih in tekmah. Bolj trpiš, ko ne igraš.”

Xabi Alonso je spregovoril o svoji trenutni formi: “Sem v fazi okrevanja. Poskušam kar se da hitro okrevati, da se znebim neugodja in da se vrnem v vrhunski formi. Veliko ljudi me sprašuje kdaj bom pripravljen, ampak sam zaenkrat nimam odgovora na to vprašanje.” Prav tako je analiziral tekmo proti Manchestrju: “To je ekipa, ki bo imela doma in v okoliščinah, ki so pred tekmo, ki je še vedno odprta, podporo svojih navijačev. To bo izziv in ekipa, ki bo prva dosegla zadetek, bo imela dobre možnosti za napredovanje. Old Trafford je velik stadion in to bo tekma, ki jih vsi radi igramo.”

Kaka se je dobro odrezala na zadnjih tekmah La Lige in na vprašanje o njegovi formi je odgovoril: “Počutim se fizično bolje. Za mene je to bolje, da pridejo novice glede mene zaradi tega kar sem naredil na igrišču, ne pa zaradi drugih razlogov. Vesel sem, da lahko prinesem pozitivne stvari v ekipo. Biti sposoben igrati hitro je značilnost ekipe, ki mi pomaga. Te prihajajoči dnevi so zelo pomembni in ključni.”

Benzema in Carvalho sta bila naslednja igralca, ki sta spregovorila. “Upam, da bom dosegla več golov, kot sem jih do sedaj, ampak pomembna je ekipa in da zmagamo prihajajoče tekme. Moramo delati skupaj, da bi zmagali. Imamo odlično ekipo in vsi smo v dobri formi,” je dejal francoski napadalec. Branilec je govoril tudi o ekipi: “Imamo izkušnje iz odločilnih tekem. Moramo zmagati tekmo za tekmo. Napredovali smo od začetka leta in tako moramo nadaljevati.”

“Lahko smo srečni, da imajo odlično ekipo. Skoraj vsi igralci so zelo vsestranski in to se cenili, da pridejo poškodbe,” je dejal Arbeloa, ki je spregovoril tudi o svojih občutkih pred tekmo na Old Traffordu: “Počutim se dobro. Uživali bomo, saj je to tekma, ki se je veselim in upamo, da bomo zmagali.”

Adan je komentiral pozitivno vzdušje v ekipi: “Delamo zelo dobro. Linije so na zadnjih nekaj tekmah zelo solidne. Te dni treniramo zelo trdo, da bi se pripravili, saj bo veliko na kocki v teh 15. dneh.” Glede Diega Lopeza je vratar dejal: “Bil je moj trener, ko je bil še v tretji ligi in sem sam bil že v mlajših selekcijah. Delila sva si garderobo v času Capella. Je super fant, velik moštveni kolega in smo veseli, da je tukaj.” Prav tako je pohvalil delo Silvina Loura: “Prišel je delati z najboljšimi na svetu in nas trenira z veliko intenzivnostjo.”

Callejon je analiziral svoj čas z belimi: “Milijoni sanjajo o tem, da bi nosil dres Real Madrida in mi smo nekaj izbrancev med njimi. Sam izkoristil vsako minuto, ki jo dobim za igranje in poskušam dati vse od sebe. Iz zadnjih nekaj tekem prihajamo s samozavestjo in se zelo trudimo.” Nacho je spregovoril o svoji vlogi v ekipi: “Edina stvar, ki jo doma vzgojeni igralec kot sem sam poskuša storiti je to, da pomaga in pri tem je vsestranskost pomembna. Vsi so odlični igralci in sam se poskušam učiti od njih.” Za konec je Morata govoril o svojem zadetku na tekmi proti Rayu: “To je bila moja prva tekma v prvi postavi na Santiago Bernabeu in nisem pričakoval, da bom zadel tako hitro.”