X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pepe

Real Madrid prihaja v odločilen del sezone in proti Deportivu na stadionu Riazor bodo beli odigrali svojo prvo gostujočo tekmo v le 10. dneh. Pepe, ki je že igral na dveh tekmah, potem k oje okreval po poškodbi gležnja, je analiziral tekmo za spletno stran bwin, pri čemer je izpostavil glavne nevarnosti, ki jih predstavlja ekipa iz Galicije: “Mislim, da imajo močno podporo svojih navijačev. Bodo zelo motivirani, saj bodo igrali proti Real Madridu.” O Cristianu Ronaldu in na vprašanje, ali je najboljši igralec s katerim je igral, je Pepe odgovoril: “Nedvomno. Cristiano je zelo popoln igralec. Ima vse lastnosti, ki jih športnik mora imeti in zaradi tega menim, da je zelo popoln nogometaš in najboljši na svetu.”

Beli se intenzivno pripravljajo, da bi dosegli svoje cilje in najboljše rezultate na vseh tekmovanjih. “Vsak dan imamo težak trening, saj si vsi želimo igrati. 25 igralcev nas je in vsi si želimo sodelovati. To je dobro za klub in težko za trenerja. Mi vsi poskušamo dati vse od sebe, da bi lahko igrali naslednjo tekmo. Trener izbere najboljše igralce za zmago in tiste najboljše, ki lahko pomagajo ekipi,” je dejal branilec.

Naslednja tekma je na Riazorju, kjer Deportivo čaka in nujno potrebujejo točke, da se dvigne z dna lestvice. Pepe poudarila, da je po njegovem mnenju galicijska ekipa močna: “Riki nam je dosegel gol na našem igrišču, vendar pa mislim, da je njihova moč vez med igralci in navijači Deportiva, ki je zelo močna. Zaradi tega bodo zelo motivirani, da premagajo Real Madrid.”

Na koncu je branilec Real Madrida, čigar polno ime je Kepler Laveran Lima Ferreira, pojasnil, da je to njegov športni vzdevek, po katerem ga vsi poznajo: “Moje ime je v Braziliji zelo težko izgovoriti. Moj trener in moj oče sta me klicala Pepe, ker je bilo tako lažje in tako sem ostal Pepe.”