X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Kaka

Real Madrid je naredil preobrat na Riazorju za zmago proti Deportivu na tekmi, na kateri je blestel Kaká s svojo predstavo in izenačujočim zadetkom: “Ekipa je dobro igrala in stvari gredo na bolje tudi zame. V nogometu se vse hitro spreminja in vesel sem, da sem pomagal ekipi zmagati. Sem veliko bolje. Kar je pred nami je nekaj razburljivega in to je odločilni del sezone. Če bo trener hotel, da igram, potem bom tam, da pomagam na teh tekmah.”

Igralec Real Madrida je poudaril pomen zmage in analiziral predstave igralcev: “Pomembna zmaga v zelo težkem srečanju. V prvem polčasu smo bili nekoliko neučakani in smo naredili nekaj napak. V drugem polčasu pa smo izboljšali našo igro in osvojili tri točke, ki so pomembne za nas in za to kar pride v naslednjih tednih.”

Galicijska ekipa je igrala z visokim tempom na začetku tekme, vendar pa so se igralci Mourinha odzvali tudi po prejetem zadetku Rikija: “Vedeli smo, da Deportivo ni več igral tako dobro in v tem smo videli našo priložnost za spremembo svoje usode. Toda v drugem polčasu smo izboljšali našo igro, smo dosegli dva zadetka in smo bili sposobni odnesti tri točke domov z nami.”