X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Marcelo & Callejon

Marcelo je izrazil svoje zadovoljstvo ob povratku na Riazor in je izpostavil odziv ekipe v drugem polčasu na rezultat 1-0. “Mi smo Real Madrid in se bomo borili do konca. Ta zmaga bo dvignila našo samozavest pred naslednjimi tekmami. Vzeli bomo tekmo za tekmo in zmagali.” Na osebni ravni je igralec belega baleta izjavil: “Sem v dobri kondiciji in se počutim pozitivno”. Jose Callejon je poudaril odnos Real Madrida, ko je bil le ta v zaostanku: “Ekipa ni obupala in kar je najpomembneje, dobili smo tri točke.”

Brazilec je pojasnil, da je ekipa začela drugi polčas z drugačno mentaliteto: “Vsi smo vedeli, da se mora naš odnos spremeniti, če želimo zmagati tekmo. Medtem, ko imamo matematično gledano še vedno možnosti, se moramo zato boriti. Mi smo Real Madrid in se bomo borili do konca.” Glede prihajajoče tekme je Marcelo poudaril: “Vsi smo pozitivni in želimo zmagati vsako tekmo. Ta zmaga nam bo dvignila samozavest za težke tekme, ki nas čakajo. Vzeli bomo tekmo za tekmo.”

Ko je bilo govora o dogodku, ki je pripeljal do izključitve Di Marie, je bočni branilec dejal, da ni mogel vsega videti, ker “sem bil na klopi. Vsekakor pa vsi vemo, kaj se vedno zgodi … .” Na koncu je v zvezi s svojim položajem zaključil: “Sem v dobri kondiciji in se počutim pozitivno.”

Medtem je Jose Callejon potrdil, da “niso bili pravi v prvem polčasu in Deportivo je imel pobudo.” Kljub temu pa je izrazil zadovoljstvo nad spremembami v drugem polčasu: “Ekipa ni obupala in na koncu smo dobili tri točke. Všeč mi je, kako smo igrali v drugem polčasu.” Glede na to, ali so sami čutili, da so sposobni spreobrniti tekmo, je Callejon dejal: “Mi smo Real Madrid in imamo najboljše igralce.” Govoril je tudi o Cristiano Ronaldo za katerega pravi: “Je zelo ambiciozen, rojen zmagovalec, ki vedno izžareva veliko sreče.”