X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pepe

Po rezultatu 1-1 na prvi tekmi bo na kocki na tekmi na Camp Nou vstopnica Real Madrida za nadaljevanje igranja v Copa del Rey. Izločilna tekma kjer se lahko zgodi karkoli, kar je med drugim tudi analiziral Pepe za spletno stran Bwina, kar je podal tudi ključne stvari, ki jih morajo beli narediti za zmago: “Igrati moramo kot ekipa, tako kot smo to vedno poskušali igrati na vsaki tekmi. Če bomo igrali kot ekipa, bomo zagotovo imeli dobre možnosti za zmago na tekmi. Moramo ostati zvesti našemu slogu igre in temu kar od nas zahteva trener Mourinho, da bomo imeli dobre možnosti za zmago.”

Osrednji branilec je pohvalil tudi enega od svojih soigralcev in igralca, ki igra na enakem igralnem mestu kot on, to je Raphaël Varane: “Je zelo skromen človek z ogromno znanja. Imel sem priložnost, da sem mu povedal na začetku sezone, da bo po mojem mnenju v nekaj letih postal eden izmed najboljših centralnih branilcev na svetu. Če bo ohranil enako ponižnost in zagnanost, da se vsak dan uči, mu bo uspelo. Mislim, da mu gre zelo dobro. Pomaga nam na tekmah in napreduje zelo hitro. To gre vse v njegovo korist, ker je osrednji branilec z veliko znanja.”

Pepeju je do sedaj uspelo zadeti tako v La Ligi, kot tudi v Ligi prvakov, in na vprašanje o njegovih možnostih, da zadene proti Barceloni je odgovoril: “Dobro je zadeti, vendar pa mislim, da je najbolj pomembna stvar ta, da ekipa zmaga in če bomo igrali kot ekipa, imamo dobre možnosti, da se bo to tudi zgodilo.” Za konec pa je osrednji branilec tudi priznal, da je srečen, da lahko igra za Real Madrid: “Počutim se kot doma. To je moj dom, ljudje me dobro obravnavajo v javnosti in tudi v klubu. Počutim se zelo veselega in ljudje so zadovoljni z menoj.”