X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Pepe

Pepe je imel poseben dan na Camp Nou. Praznoval je svoj ​​rojstni dan v stilu in je prejel najboljše darilo, ki bi si ga lahko želel: uvrstitev v finale pokala, že njegovo drugo  v zadnjih treh sezonah. Portugalski branilec je bil zadovoljen po tekmi: “Odigrali smo solidno igro. Zelo smo veseli in zdaj lahko, tako navijači in ekipa, uživamo na ta pomemben dan. Če bomo igrali kot ekipa, smo težko premagljivi”.

Branilec Reala je analiziral zmago ekipe na Camp Nou: “Začeli smo dobro. Naredili smo našo domačo nalogo in vedeli smo, da če bomo dosegli zadetek, bomo izenačili v končnici. Ekipa je igrala dobro, trdo delala in dosegla tri pomembne zadetke“. Za konec je Pepe govoril o ligaškem Clásicu, v soboto na Santiago Bernabeu: “Za zmago moramo priti na igrišče na enak način. Pojutrišnjem bomo polnili naše baterije, da bomo v vrhunski formi za soboto in bomo dali vse od sebe pred našimi navijači“.