X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos

Sergio Ramos je odigral vseh 90 minut na Camp Nou in je bil zadovoljna z njegovo predstavo v polfinalu: “Uvrstitev v finale na tem igrišču občutiš drugače. Končali smo z občutkom, da smo naredili dobro delo, odigrali odlično tekmo in smo si zaslužili zmago za Real Madrid. Vedno je težko proti moštvu, kot je Barcelona, vendar pa smo opravili dobro, z uravnoteženo obrambo, in smo bili na koncu boljši. Vsakič smo bolje spoznali naše tekmece in spretnosti te fantastične Barcelone, vendar to Realu ne vzame ničesar, kateri je odigral odlično za preboj v finale”.

Branilec belih je govoril tudi o predstavi Cristiana Ronalda: “Cristiano Ronaldo je najboljši na svetu in to se izkaže v teh vrstah spopadov, zmeraj navduši“. Govoril je tudi o Varanu, avtorju tretjega gola: “Mladim igralcem se mora dati priložnost. Dela dobro in zato je težko“.

Ramos je povzel občutke v garderobi po zagotovitvi finala v pokalu: “Občutek je zelo dober, saj smo odigrali odlično tekmo proti težkemu nasprotniku. Uvrstitev v finale na tem igrišču občutiš drugače. Zasluženo smo zmagali in to je razlog, da smo srečni in uživamo“. Vendar pa je kapetan previden: “Nismo še ničesar osvojili, moramo naprej, tekmo po tekmo.

Kar zadeva druge tekme v tem tednu proti Barceloni, ki bo v soboto na Santiago Bernabéu, je Ramos dejal: “Poskušali bomo igrati dobro tekmo in se borili za zmago. Ne želimo zapostavljat lige, čeprav je to težko. Trener pravi, da je vsaka tekma pomembna. Bomo videli, kakšen pristop bodo oni pokazali in s katerimi 11imi bodo igrali. Nikoli ne bi smeli imeti komplekse o kateremkoli nasprotniku, ampak bi jih morali spoštovati“. Za konec, ko je bil vprašan, ali bo rezultat 1-3 povečal ekipi moralo, je Ramos odgovoril: “Čustveno je pomembna zmaga, saj smo zmagali na Camp Nou in nas vodi v finale. To je znak, da smo delali dobro v tem tekmovanju“.