X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cellejon je v letu 2013 nastopil na vseh ligaških tekmah

Igralec Real Madrida in nekdaj tudi član mladinskih vrst tega kluba je edini igralec Belih, ki je v letošnjem koledarskem letu igral na vseh tekmah v španskem prvenstvu, teh je bilo osem. Po številu ligaških obračunov mu sledijo Modrić, Cristiano Ronaldo, Khedira in Higuain.

Jose Callejon je eden izmed igralcev, na katere Mourinho to sezono največkrat računa, kar kažejo letošnje prve prvenstvene tekme. Andaluzijski igralec je edini član v ekipi Reala, ki je nastopil na prav vseh ligaških tekmah v letu 2013. Od teh osmih tekem je začel na treh, ekipa pa je z njim na igrišču dosegla štiri zadetke.

Za igralcem iz Granade so se po številu odigranih prvenstvenih tekem v letu 2013 uvrstili Cristiano Ronaldo, Khedira, Modrić in Higuain. Vsak od naštetih je zbral 7 nastopov. Razporeditev igralnega časa bo lahko to sezono ključnega pomena in Mourinho je v La Ligi že uporabil 23 različnih igralcev v preteklih dveh mesecih.

 IGRALCI REAL MADRIDA, KI SO V LETU 2013 ZBRALI

NAJVEČ NASTOPOV V LA LIGI

IGRALEC

ŠTEVILO TEKEM

Callejón

8

Modric

7

Cristiano Ronaldo

7

Khedira

7

Higuaín

7

Arbeloa

6

Essien

6

Di María

6

Özil

6

Coentrão

6