X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zadnji trening Reala pred novim El Clasicom

Real Madrid je končal s pripravami na jutrišnjo tekmo prvenstva proti Barceloni. Tekma se bo odigrala ob 16.00 na stadionu Santiago Bernabeu. Ekipi sta se pridružila tudi Callejon in Albiol, ki sta pred tem trenirala v telovadnici. S procesom okrevanja je nadaljeval tudi Casillas. 

Real Madrid je opravil zadnji trening pred tekmo z Barcelono, ki se bo odvila na 26. tekmovalni dan prvenstva. Mourinhu je bilo na voljo 24 igralcev, ki jih je trener nato razdelil v štiri skupine. Igralci so najprej opravili raztezne vaje in vaje za krepitev mišic.

 

Marcelo, Arbeloa, Ramos, Callejón, Albiol, in  Higuaín so sestavljali prvo skupino. Drugo skupino so sestavljali Nacho, Carvalho, Modrić, Kaka in Morata. Cristiano Ronaldo, Khedira, Özil, Benzema, Varane in Essien so sestavljali trejo skupino, četro pa Diego Lopez, Adan, Jesus, Pepe, Xabi Alonso in Di Maria.

Kasneje so igralci trenirali z žogo in se igrali “pepčka”.