X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Morata

Alvaro Morata je prvič v celoti odigral El Clasico. Talentirani Španec je pokazal velik potencial, prav tako pa je bil asistent ob zadetku Benzemaja. 

Domači igralec je najprej pohvalil predstavo Cristiana Ronalda in navijačev Reala: “Cristiano Ronaldo je najboljši igralec na svetu, neverjetno je igrati z njim. Ob dobrih rezultatih vsi navijači držijo z ekipo, ampak pomembni so le tisti, ki ekipi zmeraj stojijo ob strani, ki nas zmeraj vzpodbujajo. Takšnim navijačem dolgujemo zmage.”

Morata je moral oceniti tudi delo sodnika: “Ni lahko biti sodnik, saj morajo svoje odločitve sprejeti v delčku sekunde.”

Morata je kratko izjavo zaključil s temi besedami: “Proti Manchestru moramo zmagati ne glede na vse. Trenutno nam gre dobro, vendar moramo tako tudi nadaljevati. Trdo delamo, današnja zmaga pa nam je dala še dodatno samozavest pred torkovim obračunom z Manchestrom. Dati moramo vse od sebe in igrati na zmago; prepričan sem, da lahko uspemo, če bomo igrali tako kot na zadnjih tekmah. Čaka nas težka tekma proti eni izmed najboljših ekip na svetu.”