X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Pepe

Pepe je sobotni El Clasico odigral v vezni liniji, kjer je še enkrat pokazal odlično predstavo. Po tekmi je reprezentant Portugalske komentiral drugo zaporedno zmago Reala proti Barceloni v obdobju enega tedna: “Trenutno nam gre vse od nog. Pokazali smo, da smo ekipa in da se borimo do konca. Osvojili smo dve pomembni zaporedni zmagi, saj smo pokazali visok nivo igre, prav tako smo igrali proti zahtevnemu nasprotniku. To nam daje dodatno motivacijo pred torkovo tekmo z Manchester Unitedom. Zadovoljni smo, z mislimi pa smo že pri torkovem obračunu.”

Branilec Real Madrida je pohvalil ekipni duh: “Psihično smo bili dovolj močni, da smo lahko prenesli pritisk. Proti velikim ekipam se trdo borimo in danes smo še enkrat pokazali odlično predstavo. Igralci Barcelone so v gol spremenili edino priložnost na tekmi, pomembno pa je, da smo pokazali da se lahko borimo in zmagamo.”

Pepe je pohvalil tudi predstavo Cristiana Ronalda: “Cristiano je najboljši igralec na svetu.” Pepe se je dotaknil tudi njegove vloge na sredini igrišča: “Ponosen sem, da lahko igram za Real Madrid. Danes sem zaigral na sredini igrišča, vendar je pomembno le to, da sem pomagal ekipi in da smo zmagali.”

Pepe se je nato dotaknil še dvoboja Lige prvakov proti Manchestru: “V ta dvoboj gremo ob najboljšem možnem času. Razen Casillasa, so trenerju na voljo vsi igralci, prav tako imamo zelo kvalitetno klop. To smo danes še enkrat dokazali.”

Na koncu so ga novinarji povprašali še o domnevnem prekršku za najstrožjo kazen na koncu tekme: “Situacije nisem videl, saj sem bil s hrbtom obrnjen vstran. Ljudje so dejali, da ni bilo prekrška, sodnik je dobro odsodil tekmo in ni favoriziral nobene ekipe.”