X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos

 Sergio Ramos je proti Barceloni zabil zmagoviti zadetek: “El Clasici so vedno zgodba zase, ponosni smo na opravljeno delo. Zadovoljni smo, saj so zaigrali tudi igralci, ki ponavadi dobivajo manj minut, vendar so dali vse od sebe in zasluženo osvojili tri točke.” Novinarji so ga nato povprašali še o domnevnem prekršku nad Adrianom: “Menim, da je rezultat pravičen in da se ne smemo osredotočati zgolj na eno situacijo.” 

Sergio je nato pokomentiral tudi stanje v prvenstvu: “V prvenstvu smo zaostajali že za ogromnih 16 pik. Sedaj smo to razliko zmanjšali in moramo nadaljevati z bojem.” 

Pred prihajajočo tekmo proti Manchestru pa je povedal tole: “Po dveh dobljenih El Clasicih odhajamo v Manchester z vero, da lahko tudi tam zmagamo. Kljub temu imamo do Manchestra vso potrebno spoštovanje. Liga prvakov je za navijače Reala zelo posebno tekmovanje.”