X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju za Bwin: Kaka

Kaka ima na Old Trafford odlične spomine. Vezist Real Madrida je v sezoni 2006/2007 prav tam odigral eno izmed najboljših tekem njegove kariere, dosegel pa je tudi enega izmed njegovih najljubših zadetkov: “Vsak igralec si želi odigrati takšno tekmo. Na Bernabeu smo dobili občutek, da bi Manchester lahko premagali in da tudi v gosteh lahko remiziramo ter se prebijemo v naslednji krog tekmovanja. Manchester je zelo dobro moštvo, vendar tja odhajamo samozavestni.”

Brazilec je analiziral nasprotnika in vzdušje na Old Traffordu: “Manchester je ena izmed tradicionalnih nogometnih institucij, ki zmeraj dosega odmevne rezultate. Imajo tudi izjemne posameznike, kot sta Rooney in Van Persie. Njihov stadion je fantastičen, prav tako tudi vzdušje in navijači.”

Kaka je spregovoril tudi o njegovem najljubšem trenutku Lige prvakov in njegovi zadnji predstavi proti Manchestru: “Najpomembnejši trenutek Lige prvakov je zame bila zmaga Milana proti Liverpoolu leta 2007. Najpomembnejši zadetek v tem tekmovanju pa je bil zadetek na Old Traffordu, ki sem ga zabil leta 2007. Zame je to bil neverjeten zadetek.”

Vezist je nato pohvalil tudi Joseja Mourinha: “Ima veliko pozitivnih lastnosti. Morda najboljša je njegova želja po zmagah.” Kaka je spregovoril tudi o tem, kaj lahko ponudi ekipi na igrišču: “Mislim, da so moje najboljše lastnosti hitri protinapadi, poživitev igre in izkušnje. Pri 30ih letih lahko veliko prispevaš.”

Za zaključek je Kaka pojasnil kako se motivira pred pomembnimi tekmami in kaj počne, ko ne igra nogometa: “Rad se motiviram s stvarmi povezanimi z vero. To so stvari, ki me motivirajo. Izven igrišč sem najraje z družino, rad se igram z otroki.”