X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo je proti Manchester Unitedu zabil zmagoviti zadetek. Igralec Real Madrida je po tekmi spregovoril za novinarje: “Vesel sem za zmago, vendar tudi žalosten za Manchester United. Zadetka nisem proslavljal, vendar sem bil v sebi vesel. Imam veliko spoštovanja do podpore, ki so mi jo pri mojem času v Manchestru dajali navijači. Najpomembnejša stvar je zmaga in zato smo zelo zadovoljni. Opravil sem svoje delo, saj sem pomagal Real Madridu pri zmagi in uvrstitvi v četrtfinale. Zadel sem na Bernabeu in na Old Traffordu.” 

Napadalec Real Madrida je spregovoril o občutkih na derbiju proti njegovi nekdanji ekipi: “To je zelo čuden občutek, občutek ljubezni ne ne občutek moči. Če bom kdaj zapustil Real Madrid, se bom počutil enako. Tudi, ko sem igral proti Sportingu iz Lizbone, sem se počutil podobno.” Na koncu je pokomentiral še izključitev Nanija: “Z njim nisem govoril o izključitvi, saj ga nisem videl po tekmi. Takšne stvari se v nogometu dogajajo in so v pristojnosti sodnikov.”