X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Modrić

Luka Modrić je bil eden izmed najboljših igralcev tekme. Njegov vstop v igro je spremenil potek tekme, njegov čudovit zadetek pa je pomenil začetek Realovega preobrata. Hrvat je bil po tekmi zelo zadovoljen: “Zelo sem zadovoljen z mojim zadetkom in uvrstitvijo ekipe v četrtfinale.” Nato je pokomentiral še kako težko je zmagati na Old Traffordu: “Proti Manchestru sem na Old Traffordu igral že velikokrat, vendar sem sedaj prvič zmagal.”

Njegova prva zmaga proti Manchester Unitedu ne bi mogla priti ob boljšem času. Vezist Real Madrida se je z Rdečimi vragi srečal že velikokrat, vendar do sedaj zmage še ni vknjižil: “Tukaj je zelo težko igrati. Sam sem že večkrat igral tukaj, vendar sem prvič uspel zmagati.” O Realovem izjemnem izenačujočem zadetku je povedal: “Spremenil je potek tekme. Vesel sem, da sem lahko ekipi pomagal pri uvrstitvi v četrfinale. Užival sem. Čeprav v prvem polčasu nismo igrali dobro, smo v drugem zabili dva zadetka in napredovali.”